Nea Plagia Apartmani ZAHOS

Apartmani ZAHOS se nalaze u prvom redu kuća, udaljeni od plaže oko 30m, od koje ih deli uređeni park. Objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim duplex i petokrevetnim apartmanima i duplex apartmanima. U cenu najma apartmana uključena je upotreba klima uređaja i wi-fi internet konekcija.

DvokrevetnI studio sa direktnim pogledom na more se nalazi drugom spratu. Poseduje čajnu kuhinju u ulaznom delu, sobu sa francuskim ležajem i kupatilo.

Pošalji upit

Trokrevetna studija se nalaze na prvom spratu. Poseduju čajnu kuhinju u ulaznom delu, sobu sa francuskim i singl ležajem i kupatilo. Terase su sa pogledom ka dvorištu ili moru.

Pošalji upit

Četvorokrevetni duplex apartman je na drugom spratu. Sastoji se od kuhinje, dve odvojene spavaće sobe (sa dva singl ležaja), kupatila i terase sa pogledom na dvorište.

Pošalji upit

Petokrevetni apartman u prizemlju sadrži dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i terasu. U prvoj sobi su tri singl ležaja, a u drugoj francuski. U ovom apartmanu, vrata u kupatilu su manjih dimenzija (niska) zbog noseće grede koju arhitekte nisu mogle da izbegnu.

Pošalji upit

Petokrevetni duplex apartman na spratu sadrži dve spavaće sobe, kuhinju gde se nalazi singl ležaj, kupatilo i terasu sa pogledom na more. U jednoj sobi je francuski, a u drugoj dva singl ležaja.

Pošalji upit
Raiffeisen banka Komercijalna banka Banca Intesa
Raiffeisen banka Komercijalna banka Banca Intesa
American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay - Web Studio payment gateway

Proizvod (Kom: ) Je dodat u korpu.